Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

11 May 2024 Oğlak burcu yorumu

Bugün sizin için neşeli ve hareketli bir gün olacak. Bugün tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabileceksiniz. Üzerinizdeki bu pozitif enerji ile sevdiklerinizi de mutlu edeceksiniz. Sevdiğiniz insanlardan hediye alabilirsiniz. Bugün öğleden sonra yakın dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle olan ilişkiniz bir gün iyi bir gün kötü gidiyor. Bu değişkenlik sizi oldukça yıpratıyor ve yaşam enerjinizi alıyor. İlişkinizin gidişatını belirlemeli ve bu ilişkiyi bir düzene sokmak için gayret göstermelisiniz.

İş:

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Para:

Maddi açıdan zor bir dönemde olsanız da bunu hiç belli etmiyor, gönlünüze göre harcama yapıyorsunuz. İlerleyen günlerde bugünlerde yaptığınız harcamaların zorluklarını yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili problemler bugün sizi bir hayli rahatsız edecek. Gün içerisinde keyifsiz ve halsiz olmanız muhtemel.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler. Önünüzde duran her konuyu detaylı şekilde ele almanız, kolayca ikna olmanızdan daha faydalı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek mümkün. Yeteneklerinizi açığa çıkarmaya çalışın.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizle ilgili eski şartları yeniden düzenlemenin zamanı geldi. Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.