Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

28 May 2024 Oğlak burcu yorumu

Genel anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Bugün yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı tutumlar gösterebilirsiniz ve isteklerinizde ısrarcı davranabilirsiniz.

İş:

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz olarak kullanabilir ve gereksiz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız. Çevrenize karşı gergin tepkiler verebileceğinizde çeşitli tartışmalar olabilir. İşinizle ilgili konularda yeni kararlar almamalısınız.

Para:

Maddi konularda temkinli davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Ortak bazı kazançlar elde edebilme şansınız olacaktır. Ancak bu konuda dikkatli davranmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Normal koşullar altında pek çok konuyu aynı an da veya detayıyla kavrama ve idrak etme gücünüz yüksek olsa da, bugünlerde ne istediğinizi veya neler olup bittiğini anlamak o kadar kolay olmayabilir. Dolayısıyla, yanlış yapmamak için, her anlamda detaylı düşünmek gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular ön plana çıkabilir. Ev hayatınızdaki güvenlik sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yoğun gündeminiz içinde babanızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla rahatlayacağınız koşullar söz konusu.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

:">Sizden bir çok kişi destek bekleyecek ve yakın çevrenizin de yardımına koşacaksınız. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Sizinle derin düşünceler içinde olan ve yaşamı sorgulayan kişilerle birlikte olacaksınız.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.