Oğlak

Oğlak burcu yorum arşivi

29 May 2024 Oğlak burcu yorumu

Sosyal çevrelerde huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün. Ailenizle biraraya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, birlikte eviniz için alışveriş yapmak hoşunuza gidebilir. Dinlenmeye de ihtiyaç duyuyorsunuz. Aile dostlarını ziyaret de düşünülebilir. Özellikle uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınıza yapacağınız ziyaret isabetli olacaktır.

Aşk:

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

İş:

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Para:

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

Oğlak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir. Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Terazi burcundaki Ay?ın gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar biraz zorlayıcı etkisi mevcut. Bu durum ikili ilişkilerimizde gereğinden fazla net konuşmaları gündeme getirebilir. Açık sözlü olmanın da bir sınırı olabileceğini hatırlamanızda fayda var derim Niobe?ce. İkili ilişkilerimizde beklentilerimiz artabilir veya ilişkilerimizden dersler çıkartabilir, ikili ilişkilerimiz kanalıyla bilgi ve tecrübe edinebilir ya da bugünlerde kuracağımız ilişkilerin ileride faydasını görebiliriz. Ancak, dalgınlıklar, unutkanlıklar, kafa karışıklıkları, karışık düşünceler, konsantrasyon bozuklukları veya halsizlik ya da isteksizlik gibi ruh hali haftabaşından beri olduğu gibi birkaç gün daha devam ediyor bilginize? ?

Oğlak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sabah saatlerinde evde keyif yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde ailevi konular gündeminize gelebilir. Babanızla ilgili konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Geçmişle ilgili olaylar canınızı sıkabilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınıza yoğunlaşmak size iyi gelebilir.

Oğlak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay tepe evinizde ilerliyor. Meslek ve toplumsal olgular ön plana çıkıyor. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyor ve sessizliği tercih ediyorsunuz. Sizinle birlikte çalışmak kolay değil. İrdeleyerek yaşam biçiminizi takıntılı disiplin duygunuz herkesi zorlayabiliyor. Her şeye rağmen, karşınızdaki kişileri tanımaya çalışın.

Oğlak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Oğlak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.