Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

03 March 2023 Terazi burcu yorumu

Yeni ortamlarda bulunmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. ikili ilişkilerinizde karşınızdaki insana göre daha akılcı davranışlarda bulunacak ve denge unsuru olacaksınız. Yaşça sizden küçük bir yakınınızla ilgili kafanızı karıştıran sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde ailenizle bir davete katılabilirsiniz. Orada biriyle tanışabilir onunla uzun uzun sohbet edebilirsiniz.

Aşk:

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Partneriniz ilişkinizle ilgili olumlu sinyalleri gönderdi. Bundan sonraki hareket sizden gelmeli.

İş:

Kafanızda oluşan pek çok projeyi bir sıraya koymaya çalışacak uygulanabilecekler üzerinde çeşitli etütler yapacaksınız. Yapacağınız işlerde fazla hayalperest olmamalısınız.

Para:

Maddi sorunlarınızı ortadan kaldırmanın rahatlığı içindesiniz. Maddi sorunlarınızı yoluna girdiği bu günlerde karlı yatırımlara yönelebilirsiniz. Yatırım kararlarınızda bazı bilgili kimselerden yardım alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Değişken havalar yüzünden soğuk algınlığı geçirebilirsiniz. Beslenmenize ve giyiminize özen gösterin.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zekanıza ihtiyaç duyacağınız ve diğerlerini de akıllı düşünmeye davet edeceğiniz günler. Ortaklarınız, partneriniz veya iş birliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte hareket ederseniz, doğru seçim yaptığınızı göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizle ilgili yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Başlangıçlar konusunda heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız konularda destek alabileceğiniz zamanlar olacak. İşten gelebilecek paralar gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla fikir alışverişi içinde olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ayarlamalar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Bugün, beklentilerinizle ilgili düşüncelerinizi yollarla ilgili detaylarda takılı olduğunu unutmamalısınız. Duygusal konularda derin düşünmenizi sağlayan olayların ortasında kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sosyal çevreniz oldukça kalabalık olacak. İyimser ve umut veren insanlarla bir arada olmak size de iyi gelecek. Ancak etrafa tozpembe gözlüklerle bakmanıza vesile olacak kişilerden biraz uzak durmakta fayda var.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.