Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

08 March 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir ve kendinizi genel olarak gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde , sağlığınızla ilgili problemlerden kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilir ve bu sıkıntıları sinirli davranışlarla dışa vurabilirsiniz. Akşam saatlerinde gireceğiniz kalabalık bir ortam sizi rahatlatacaktır.

Aşk:

Bugün duygusal bir çöküntüye girebilirsiniz ve sevgilinizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ona derdinizi duygu sömürüsü yapmadan anlatmaya çalışın yoksa sizi dinlemek istemeyebilir.

İş:

İş hayatınızda bugün duygularınızı geri planda bırakmak isteyecek ve aktif bir çalışma ortamına girmek isteyeceksiniz. Amirinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Para:

Para durumunuz idare eder bir vaziyette fakat bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Aksi takdirde maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün özellikle beslenmenize ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda yavaş yavaş ilerleme niyetinde olsanız da, hızla ilerlemeniz ve net olmanız gereken hafta sonundasınız. Aksi takdirde, karşınızdaki kişiler yorumlarınızı, taleplerinizi ya da cümlelerinizi yanlış anlayabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal beklentileriniz olabilir ancak biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Ailenizle, annenizle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz yemeklerden uzak kalmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ben merkezli bir bakışınız var bugün. Sizden beklenmeyen yaklaşımlar görünce insanlar şaşırabilir. Bunun ötesinde tepki verebilirler. Sakin kalmanız önemli. Kırık yıl sırtında taşıyıp bir gün indirme hikayesini hatırlayın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.