Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

16 March 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel bir haber alacaksınız. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.

Aşk:

Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günler sorunu ikinci ortağına açma yoluna gidebilirsiniz.

İş:

Sizi şaşırttığı kadar da sevindiren haberler alacaksınız. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden çok geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak. Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir.

Para:

Tatil sonrası değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak, ama çabanızla gelişmeyi izden yana çevirmeniz gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli problemlere yaklaşımlarınızı ve taktiğinizi tümüyle değiştirmeniz gerekiyor olabilir. Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için sıkı bir çalışma temposu sizi bekliyor olabilir. Sabah saatlerinde yaşayacağınız aksamalar moralinizi bozmasın. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi iş stresinden uzaklaştırabilir. İlerleyen saatlerde duygularınızı daha rahat kontrol edebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Venüs ve Ay'ın bulunduğu konum, dostluk duygularınızın çoğalmasına neden oluyor Yakın dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek olumlu bir gelişme. Bugün, birlikte oturup; hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilirsiniz. Bazı yardım kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız..

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşlerinizdeki ufak aksaklıklar aslında planlama ve biraz da zamanlama hatalarından kaynaklanıyor. Hizmet aldığınız insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sabırlı ve anlayışlı olmanız sonrası için de faydalı olacak.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.