Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

30 March 2023 Terazi burcu yorumu

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülecek, beklenenden çok fazlasını yapma imkanı yaratacaksınız. Önemsediğiniz bazı kişilerin bazı konulardaki özensiz tavırları, sizi bu ilişkilerde sert tartışmalara sokabilir. Bu akşam belli bir zaman dilimi içinde, kendi içinize kapanıp bunalım takılabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var gibi görünüyorsunuz.

Aşk:

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

İş:

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Para:

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor. Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizi hayata geçirmek için yeni imkanlar söz konusu olabilir. Sosyal konular gündeminizi yorabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşamüstü keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerindenhoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İnsanlar bugün kafanızı karıştırabilir. Özellikle kalabalık ortamlar, herkesin farklı istek ve ihtiyaçlarının olduğu mekanlar sizi fazlasıyla yoracak. Herkesi memnun etme şansınız yok. Kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.