Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

06 April 2023 Terazi burcu yorumu

Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Duygu dünyanızdaki atsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sizinle açık, açık paylaştığı için, ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

İş:

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı becereceksiniz

Para:

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Farklı ilişkilerinizle ilgili türlü bilgiler veya haberler toplayabileceğiniz bir gün. Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönlendirebilirsiniz. Hayatınızdaki ani gelişmelere karşı farkında olmalısınız. Parasal birikimlerinizin değerlendirmesi hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerde bir araya geleceğiniz insanlara alıcı gözle bakın. Hayatınızın devamında da kalıcı olacak ve yeni fırsatlar yaratacak kişilerle yolunuz kesişebilir. Bu hem özel hayatınızı hem de iş yaşamınızı etkileyecek bir buluşma.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.