Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

13 April 2023 Terazi burcu yorumu

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

Aşk:

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz.

İş:

Çalışma hayatının genel sorunları iş yerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Para:

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz. Ancak, kafanızda her şeyin net olması ve planlı olmanız durumunda hızlanabilir ve şansı yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendi iç dünyanıza zaman ayırmanız yararlı olacak. Yeni insanlardan da çok şey öğrenebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Ay çevresel ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Sağlığınız konusunda bedeninizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerle mücadele etmeniz için gereken enerjiniz düşük kalabilir bugün. Başkalarına öncelik tanımak sebebiyle kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Biraz daha fazla dinlenmeye ihtiyaç var.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.