Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

25 May 2023 Terazi burcu yorumu

İyimser ve neşeli duygular içinde olacaksınız. Yolculuğa çıkabilir, farklı şehirleri ve ülkeleri görüp tanıyabilirsiniz. İçinizde hissettiğiniz yoğun duygulardan ve mücadeleden uzaklaşacaksınız. Bugün beklentilerinizin uyandırdığı sabırsızlık ve tahammülsüzlük halinden uzaklaşıp keyif aldığınız konular ile ilgileneceksiniz. Seyahate çıkmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Hiçbir şey yapamıyorsanız, bugün açık havada dolaşın ve çevreniz ile ilgilenin. İyimser ve rahat kişiler ile görüşmek, sizi de rahatlatacak.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Bir ilişkiniz veya yürütmekte olduğunuz bir çalışma, hiç beklemediğiniz şekilde önemli bir noktaya ulaşabilir. Bu gelişme, sosyal statünüzü de ilgilendirecek bir gelişmeyi getirebilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

İşinizle ilgili önemli konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Zihninizi en çok meşgul eden konular, iş ilişkilerinin ortak menfaat ile ilgili yönleri olabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu amaçla, ürkütücü durum ya da kişilerden uzaklaşmanız gerekebilir. Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelecek beklentileriniz üzerinde durabilir, yeni planlar yapabilirsiniz. Gruplar, sosyal konular da var.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenenbir çok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzünden iş şartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. İsteklerinizde artıştan dolayı, kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranacaksınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.