Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

02 August 2023 Terazi burcu yorumu

Güne heyecanlı ve keyifli başlayacaksınız. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınız ile haberleşebilir, yabancılar ile iletişim kurmaktan keyif alabilirsiniz. Ayrıca yabancılar ile iş birliği yapabilir, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Özellikle farklı kültürler ve büyük cemiyetler ile ilgilenebilir ve farklı yaşam tarzlarını araştırabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde beklemediğiniz değişikler olabilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Annenizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Ayrıca anne adayı veya anne olmuş kadınların yaşadığı olaylar ile ilgilenebilir ve duygusal gerilim hissedebilirsiniz. Elektrikli aletler kullanırken tedbirli olun.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Tüm boş vaktinizi ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Ev ortamı size huzur vereceği gibi, ziyarete gelecek akrabalar da gününüzü daha keyifli kılabilirler. Bir ailevi meseleye de bu vesile ile çözüm getirmeniz günün konusu olabilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Tüm boş vaktinizi ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Ev ortamı size huzur vereceği gibi, ziyarete gelecek akrabalar da gününüzü daha keyifli kılabilirler. Bir ailevi meseleye de bu vesile ile çözüm getirmeniz günün konusu olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelecek planlarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Teknik konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Gün içinde sosyalleşmek size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Sürekli hazır cevap halleriniz tepki çekebilir. Her kararınızı hızlı düşünüp çabuk uygulamamalısınız. Biraz yavaşlayın. Sağlığınız için hareketli yaşamı tercih etmelisiniz.

Terazi Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve network ile ilgili konularda kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Bugünlerde ortaklaşa atılacak her türlü adım sizi destekliyor