Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

14 August 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız olaylar duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Alıngan ve huzursuz olabilirsiniz. Fakat hırslı ve öfkeli bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Karşılaştığınız olaylar sizi derinden etkileyebilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ani değişiklikler ve sürpriz gelişmelerden etkilenebileceğiniz gibi siz de çevrenizin beklemediği davranışlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve özgür olmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Fakat aceleci davranmayın. Farklı ortamlar, ilginç kişiler ve değişik yerlerde dolaşmak yaşam enerjinizi yükseltecek ve kendinizi çok daha özgür hissedeceksiniz. İlginç bulduğunuz konular ile ilgilenebilir ve bu arada kendinizi keşfedebilirsiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Birçok problemle karşılaşacaksınız, ancak güven duyacağınız bir yardımcınız da olacak. Sizin için hiç değeri olmayan bir arkadaşınız, hakkınızda söyleyeceği üstü kapalı laflarla duygusal ilişkinizin sakinliğine zarar vermeye çalışacak.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün hızlı düşünebilmek size aniden ortaya çıkan durumlardan en iyi şekilde faydalanma olanağı sağlayacak. Aksi takdirde kârınız düşlediğiniz gibi olmayacak. İlk dekantta doğanlar tüm varlıklarını kaybetmekten kaçınarak şans oyunlarında kendilerini deneyebilirler. Ufak bir miktar bile hatırı sayılır bir kazanç getirebilir.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir gün. Bazı konularda tek başınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kişilerle olan diyaloglarınızda yumuşak ve esnek bir tavır sergilemeniz mümkün. Sorumluluklarınızı gerçekleştirirken özverili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Eşinizle daha çok zaman geçirmek istersiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Haftanız iş alanlarınızla ilgili konularda sakin ve biraz sizi zorlayarak başlayabilir. Bugün itibarıyla Mars aile ve ev hayatınızı zorlayabilir. 27 Ağustos’a kadar aile hayatınızda ve ev konularında enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Yine eşinizin kariyeriyle ilgili sorunlar karşınıza gelebilir.