Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

17 August 2023 Terazi burcu yorumu

Sürprizler, heyecan verici maceralar size çekici gelebilir fakat skandallardan uzak durmanız gerekiyor. Marjinal kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve birden bire başlayan aşk maceralarına atılabilirsiniz. Özgür ilişkiler sizi de özgürleştirebilir ve hayata bakış açınız tamamen değişebilir. Kaderinizdeki kişiyle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sizi rahatsız eden konulardan ve ortamdan uzaklaşacaksınız ve sevdiğiniz yerlerde dolaşacaksınız. Sevdiğiniz ile birlikte davetlere gidebilir ve ilişkinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Sizi değerinizi gösterebileceğiniz başarılı, yeni bir yola sürükleyecek biriyle tanışacaksınız. Son dakikada ertelenen bir randevu yüzünden, çok sinirli olabilirsiniz; yeni bir tarih belirlemek bile istemeyeceksiniz!

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Gerçekten dirençli ve cesaretlisiniz; daha iyi kazanç sağlayan bir aktiviteye yönelin. Çok yaratıcı bir dokunuşla anlaşmalarınız iyileşecek. İlk dekantta doğanlar kendileri için çok büyük olan bir işi yüklenebilirler. Başkalarının düşüncelerinden biraz rahatsız olabilirler.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde beklenmedik, kontrolünüz dışında gelişen olaylar işlerinizin karışmasına neden olabilir. Beklemediğiniz arkadaşlarınızdan hoş olmayan davranışlarla karşılaşmanız olası. Gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Bunlarla başa çıkmak için içsel dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dengenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Büyük planlarınızın işlediğini görmek sizi mutlu edebilir. Hayat adımlarınızda kalıcı ve uzun vadeli işleriniz devreye girecek. Parasal konularda ne yapılması gerektiğini bileceksiniz.