Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

13 November 2023 Terazi burcu yorumu

Ani değişiklikler, duygularınızı etkileyebilir ve istekleriniz değişebilir. Meydana gelen olaylar sevdikleriniz ile ilgili duygularınızın derinleşmesine neden olacak. Radikal değişiklikler yapmak, özgür olmak veya içinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bu arada birden bire başlayan aşklar yaşamanız mümkün. Ancak tarzınız olmayan kişiler ile birlikte olmadan önce kişi hakkında araştırma yapsanız iyi olacak. Bu arada hayata ve olaylara bakış açınızı değiştirecek kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen detaylar ile ilgilenebilirsiniz. Ancak olayları büyütmekten kaçınmalısınız.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Her şey yolunda gidiyor. Eğer bazı değişiklikler yapmak zorundaysanız, daha yüksek kazançlardan ve sevindirici süprizlerden faydalanacaksınız. Venüs, tüm burçların en olumlusu yapıyor. Eğer bir ilişkiniz varsa sorunlarınızı çözebileceksiniz; bekarsanız da yeni arkadaşlar edineceksiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar belirsiz bir projeye çok fazla çaba sarf etmemenizi öneriyor. Bir tuzağa düşebilir hatta kendinizi bir sahtecilik durumuna düşmüş bulabilirsiniz. Yıldızlar ilk dekantta doğanlara tüm çabalarını ortaya koymayı tavsiye ediyor. Bugün çok üretken ve isabetli olacaksınız. Mümkün olduğunca istifade edin.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte ilgilendiğiniz şuan göz ardı ettiğiniz konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek daha iyi sonuçlar alacağınız işleriniz olacak.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sanatkar Teraziler, bugün yaratıcılığınıza ağırlık verin. Ev ve aile konularıyla ilgili meseleler çözüme kavuşabilir, günü verimli geçirmek için olaylara takılmayın. Kendinizi yetenekli bulduğunuz konular için akşam üstü imkanlar gelişebilir.