Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

15 November 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir Özellikle yakınlarınız ve sevdikleriniz ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Karşılaştığınız olaylar duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve istekleriniz tamamen değişebilir. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Derinden etkileyici kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve duygusal gerilim hissedebilirsiniz. Bu arada sevdiklerinizin yaşamış olduğu olaylardan etkilenmeniz mümkün. Bugün duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Gidişatınızı dikkatlice analiz edecekseniz ve önceki hatalarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Bu, beklentilerinize uymayan, ilerleme göstermeyen bir durumu düzeltmenizi sağlayacak. Romantik bir ortam ve sizi uyaran çok sayıda pozitif etken var. İleriye yönelik düşünmeye yatkın olacak ve yaptığınız her şeyde sevgilinizi de dahil edeceksiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Kaygılarınızla çileden çıkmayın. Bugün sakin olmayı öğreneceksiniz. Kendinize biraz daha fazla inanın. İlk dekantta doğanlar yükselişte! Beklenmedik şartlara rağmen önemli bir iş projesini başarıyla ve verimli bir şekilde planlayacaklar.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu yönsüzlük hakim. Aşırı hassaiyet ve kıskançlıktan kaçınmak önemli. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Başkaları için borçlanmaktan kaçının. Çocuklar, yaratıcılık ve aşk alanınız gün boyu hareketli.