Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

16 November 2023 Terazi burcu yorumu

Güne keyifli başlayacak ve özellikle günün ilk yarısı enerjiniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Yaşam enerjiniz ve hoş tavırlarınız ile saygın çevreleri ve sevdiğinizi etkileyeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Öğle saatlerinde sürprizler olabilir ve marjinal kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı dalgalandıran durumlar karşısında sabırlı olun ve duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin. Güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Sabah saatlerinde bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen isteklerin zorlayıcı etkisini hissedebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Paranızı riskli yatırımlara harcamayın. O zaman her şey daha sorunsuz ilerleyecek. Eğer düzgün bir ilişkiniz varsa, birlikte geçireceğiniz gelecek konusunda önemli tarihler belirlemek için şahane fırsatlar yakalayacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Gerçekten dirençli ve cesaretlisiniz; daha iyi kazanç sağlayan bir aktiviteye yönelin. Çok yaratıcı bir dokunuşla anlaşmalarınız iyileşecek. İlk dekantta doğanlar kendileri için çok büyük olan bir işi yüklenebilirler. Başkalarının düşüncelerinden biraz rahatsız olabilirler.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yönsüzlük ve huzursuzluk duygusu sona eriyor. Duygusal açıdan rahatlayacağınız bir gündesiniz. Beklentileri çok yüksek tutarsanız karşılanmayabilir. Gün boyu ayakları yere basan hedefler önemli.