Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

24 November 2023 Terazi burcu yorumu

Gizli istekleriniz olabilir veya meydana gelen olaylar karşısında istekleriniz değişebilir. Şimdilik duygu ve isteklerinizi kendinize saklamanız gereken bir dönemdesiniz. Anneniz veya geçmişte yaşadıklarınız ile ilgili duygularınız derinleşecek ve eski isteklerinizi hatırlayacaksınız. Olayları en ince ayrıntılarına kadar düşünebilirsiniz ancak bu sırada esas konudan uzaklaşabilirsiniz ve düşünceleriniz dağılabilir. Farkına vardığınız bazı konular ve özellikle daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar şimdi sizi rahatsız edebilir. Sorunları büyütmeyin ve özellikle farklı felsefe ve kültüre sahip kişiler ile ilişkilerinizde tedbirli olun.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Dikkatiniz dağılacak ve size verilen acil bir işi planlayamayacaksınız. Sorunlarınızı bir an önce çözmeye çalışın. Her şey sorunsuz ilerleyecek, isteklerinizi yerine getirebileceksiniz ve şefkat dolu romantik bir gece geçireceksiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için çaba gösterebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Eksik iletişimden kaynaklı problem çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sezgileriniz size yol gösterecektir. İşlerinizde gelecek yönünde kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Dolunay seyahat, işbirliği gerektiren konularda imkanlar getiriyor. Hukuki konularla ilgili işiniz varsa gelişmeler olası ancak kesin karar için beklemek gerekebilir. Gün boyu yaşamın içinde ve ritmi yakalayarak ilerlemek, haz almak için koşullar çok uygun.