Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

26 November 2023 Terazi burcu yorumu

Detayların önemli olduğu iş yapanlar için verimli bir gün olabilir ancak ayrıntıların dağıtıcı etkisine kendinizi kaptırmayın ve sorunları büyütmekten kaçının. Eskiden saygı duyduğunuz kişileri daha derinden inceleyebilirsiniz ve duygularınızın değiştiğini düşünebilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulamanız mümkün. Ancak sorgulamalarınızı fazla derinleştirmeyin ve olaylara daha gerçekçi bir açıdan bakmak için gayret gösterin. Yoksa pratik işlerinizi yaparken bu durum dağıtıcı olabilir. Biraz daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Özellikle sevdiklerinize karşı anlayışlı olmaya özen gösterin.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Olumlu bir döneme giriyorsunuz; terfi etmeniz muhtemel ve bu da ekonomik durumunuz için faydalı olacak. Yeni tanıştığınız bir kişinin sıcak ve kibar davranışları sizi çok etkileyecek ve onun ilgisini çekmek için elinizden geleni yapacak, muhtemelen pohpohlama tekniği kullanacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Şu anda biraz karmaşık durumda olan planlarınız tekrar düzenleyebilmek için güvendiğiniz bir kişinin tavsiyesine kulak verin. Yıldızlar seçimlerinizi destekliyor. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanlara kendilerini ilgilerini çeken şeylere vermelerini tavsiye ediyor. Ufukta yeni kazanç fırsatları görünüyor.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, sizi oldukça girişken ama hassas kılmakta. Evinize yönelik uğraşlar ve sorumluluklar daha çok artabilir.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkilerde destekleyici olan Teraziler, bugün hedeflerinize engel olan baskılardan arınmak için gün verimli. Sevdikleriniz için verici davranıp masraf yapmamaya dikkat edin.