Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

02 December 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün karşılaştığınız olaylar duygularınızı yükseltecek. Hareket halinde olmak, çeşitli organizasyonlara katılmak ve yabancımekanlar, farklı felsefelerden söz edilen ortamlarda bulunmaktan hem keyif alacaksınız, hem de karmaşık duygular içine gireceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylardan etkilenebilirsiniz fakat duygularınız değişecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Özellikle güç mücadelesi yapılan ortamlardan uzak durun ve kendinizi çok fazla zorlamayın.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Yaratıcı doğanız isteklerinize gölge düşürmeye çalışanların üstesinden geleceğinizin bir göstergesi olacak. Yine de çok ileriye gitmeyin. Eğer hala doğru eşi bulamadıysanız, bu dönem şansınız bol olacak ve sizin için çok özel olacak biriyle tanışacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Finans konuları için olumlu bir gün. Sizi tatmin etmeye yetecek kadarına sahip olacaksınız. Sonuçlar yapmanız gereken görevle orantılı olacak. Yıldızlar ikinci dekantta doğanları zarara uğramamak istiyorlarsa para hareketlerine çok dikkat etme konusunda uyarıyor.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, sizi meşgul eden bazı endişeler ya da huzursuzluklar olabilir. Akşam saatlerinde daha kolay karar verebileceksiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Kendisini olduğundan farklı gösteren insanlara karşı tedbirli olun. Yaratıcı becerilerinize, size neşe sağlayan konulara yoğunlaşmakta fayda var. Geçmişten gelen dedikodulara karşı tedbirli davranın.