Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

09 December 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün bazı ufak- tefek olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz ancak bu durum fazla uzun sürmeyecek. Parasal konulara yönelik endişeleriniz ve beklentileriniz yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat akılcı bir tavır içinde bulunacak ve mantığınızla hareket edeceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizin arttığı bu dönem içinde yeni projeler üretebilir, grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük hedefleriniz olabilir. Kendinizi fazla zorlamayın ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Görüşür isteklerinizin ötesinde görünmeyen beklentilerinizin yaratıcı gerilim davranışlarınıza yansıyabilir. Fakat bugün dikkatli ve mantıklı davranacaksınız.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Size üzüntü veren bir durumdan kurtulacaksınız. Duygusal durumunuzu tekrar harekete geçirecek ve huzuru bulacaksınız. Eski bir sevgilinizden haber alacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

İşler pürüzsüz yürüyor. En iyi yanı da iş arkadaşlarınız ve serbest hizmet sağlayıcılarla kurduğunuz ilişkiler. İlk dekantta doğanlar daha sabırlı olmalılar ve Aslan burcu bir iş arkadaşıyla kışkırtıcı bir duruma girmekten kaçınmalılar.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün evdeki konularla ilgilenmek ve ailenizle daha çok uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek gerekebilir.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Finansal konularda düzenleme yapma, üretim imkanlarını artırma girişimleriniz olabilir. Yakın çevrenizin desteğiyle yeni imkanlar gelişebilir. Akşam saatlerinde ailevi sorumluluklar gelişebilir.