Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

12 December 2023 Terazi burcu yorumu

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün... Aniden gelişen olaylar karşısında tepkilerinizi denetlemeniz zor olabilir. Marjinal kişiler ve beklenmedik durumlar sizi rahatsız edebilir. Güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak. Meydana gelen olaylar karşısında radikal değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bu arada çok büyük istekleriniz olabilir ve olabileceklerden daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kendinizi haklı bulduğunuz konuyu bir kez daha gözden geçirin ve duygular yerine mantığınız ile hareket edin. İlişkilere bakış açınız değişiyor.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Bir patronunuz, isteklerini rahatsız edici bir tavırla yazacak. Suçu başkalarına atmaktan kaçının ve acımasız olmayın. Yeni tanıştığınız bir kişinin hamlesini geri çevirmeyin; çünkü bu insan hayatınızın en önemli insanlarından biri haline gelebilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Sakince çalışıp her zamanki görevlerinizden harika sonuçlar alacaksınız ve tatmin bulacaksınız. Kültürel geziler ve kurslara katılmak için doğru zaman. Konut kredisi sözleşmeleri hazırlayacak ya da borsa yatırımları yapacak olan ilk dekantta doğan kişiler için yıldızlar çok olumlu bir konumda olacak.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecek. Sorumlu olduğunuz işleriniz için risk alabileceksiniz. Aşk hayatınız için yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Farklı şeyler ortaya koymak size iyi hissettirecektir. Evinize zaman ayırabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu eğlenme arzunuzla yaratıcılığınızı bloke eden koşullar arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Onaylanma arzunuz artarsa başkalarına bağımlı ve dramatik tutumlar sizi ve etrafı yorabilir.