Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

16 December 2023 Terazi burcu yorumu

Farklı duygular ile güne başlayacaksınız. Kendinizi daha özgür ve rahat hissedebilirsiniz. Geleceğe yönelik projeleriniz olsa bile bugün bunlar ile ilgilenmeyecek ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Sevdiklerinizin davranışlarından etkilenmiş olabilirsiniz ve duygularınızı gözden geçirebilirsiniz. Özellikle aile büyükleri ve saygı duyulan kişilerin davranışları sizin beklediğinizden daha farklı olabilir ve duygularınız derinleşebilir. Dışarı çıkmak ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve sevdiğiniz ile ilgili duygularınız derinleşebilir.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Çok becerikli olacaksınız ve yeni bir projenin gelişimi için sorumlulukla hareket edeceksiniz; bu da çok zamanınızı alacak. Ani kararlar vermeyin, aksi takdirde ilişkinizin bitmesine sebep olabilirsiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Ayaklarınızı gerçekliğe sıkı sıkı basın. Yeterince dikkatle dinlenmediğiniz hissine kapılacaksınız. Sabırlı olun. Başkaları ile bir ekip olarak çalışanlar bazı zorluklar yaşayabilirler: Acelecilik bir iş arkadaşınızın duyarlılığını zedeleyebilir ve bu bir çatışma halini alabilir.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sosyal yardım faaliyetleri sizi meşgul edebilir. Yönsüzlük duygusuyla hareket ederseniz anlamsız ve sıradan işlerle uğraşıp yorulursunuz. Kriz yaratan ve kaynaklarınızı tüketen insanlardan uzak durmakta fayda var.