Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

17 December 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün duygularınız yükselecek ve zor gelen konular size daha kolay gelecek. Yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu nedenle kafanız karışmış olabilir. Ölüm ve ölüm ötesi konular ile ilgilenebilirsiniz. Güce sahip olanlar ve etkileyici kişiler dikkatinizi çekebilir. Ancak dikkatli olun ve hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Güç gösterisinde bulunmayın. Özellikle tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Bugün eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Size yapılan teklifler ve önerileri iyice gözden geçirin, çünkü göründüğü gibi olmayabilir ve size ekonomik zararlar verebilirler. Geleceğiniz için önemli kararlar almanız gerekecek. Partneriniz ikazlarda bulunacak, ama kaçmaya çalışacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

İş ile ilgili görevlerde daha iyi bir konsantrasyon sağlayarak durumu değerlendirmenize değer. Bu size mükemmel sonuçlar getirecektir. Özellikle de üçüncü dekantta doğanlar için yıldızlar çok olumlu bir konumda. Şans oyunlarında kazanma şansları çok yüksek ve ek kazanç sağlamaları öngörülüyor.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede olmak önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha fazla mücadele içinde hissedebilirsiniz. Gelecek yönünde kararlar vermek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ise arkadaşlarınızla birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, ilişkilerde hareket olası. Yakın çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Problemler gelişirse suçlu aramadan soruna ve çözümüne odaklanmak günü huzurlu kılar.