Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

18 December 2023 Terazi burcu yorumu

Güne yoğun duygular ve nedensiz gerilimler hissederek başlayabilirsiniz. Duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Girişimde bulunmak istediğiniz konularla ilgili ani değişikler olabilir ve bunun huzursuzluğunu hissedebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Hareket halinde olmak ve seyahatlere çıkmak keyfinizi yerine getirecek. Yapıcı ve kararlı davranmak için gayret gösterin. Parasal ihtiyaçlarınız artmış olabilir veya çok daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Aslında projelerinizi gerçekleştirmeniz ve kazanç sağlamanız mümkün fakat makul olmanız gerekiyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi zorlamaktan kaçının.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Tutumlu davranırsanız, her zamanki gelirinizden yüksek mükemmel fırsatlar elde edeceksiniz. Sonunda çalışmalarınızın meyvesini toplayacaksınız. Duygusal açıdan da ilginç imalarda bulunan bir arkadaşınızla aranızda bir konuşma geçecek. Kararlı olun.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün gökyüzü sizden yana olacak; olumlu Astral akış yeni girişimleri doğuracak. Tadını çıkarın! Çalışanlar bugün iş arkadaşları ve patronlarıyla tehlikeli çatışmalara girmemek için kendilerini kontrol etmeyi başarmak zorunda kalacaklar.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede olmak önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha fazla mücadele içinde hissedebilirsiniz. Gelecek yönünde kararlar vermek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ise arkadaşlarınızla birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İlişkiler alanınızda hareket olası. Geçmişten gelen gizler, sırlar açığa çıkabilir. Sevdikleriniz için borç alacak işlerine karışabilirsiniz. Size neşe veren, uyumlu insanlarla günü geçirip, huzuru bozmaktan kaçının.