Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

22 December 2023 Terazi burcu yorumu

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getiriyor. Arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz. İlginç davetler ve değişik organizasyonlar ilginizi çekecek. Bu arada duygularınız derinleşiyor... Arkadaşlarınızın ilgisi ve katılacağınız davetler sizi karamsar duygulardan uzaklaştırabilir. Fakat burcunuz ile sert bakış açısından bulunan Venüs_ün geri gitmeye başlamış olması ile birlikte eski istekleriniz, ilişkileriniz ve geçmişte yaşadığınız ilişkileri hatırlayabilirsiniz. Ayrıca parasal konulara yönelik duygularınız değişebilir. Duygularınız derin olsa bile arkadaşlarınız ile iletişiminiz kuvvetli olacak. Bu akşam saat: 19:11_de oluşan Kış Gündönümünü arkadaşlarınız ile birlikte karşılaşabilirsiniz ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Bu geçiş dönemiyle ilgili çok endişelenmeyin. Hayatın inişlerini ve çıkışlarını kabul etmeyi öğrenerek, tedbirli davranın. Sevgilinizin bazı tavırları eski aşklarınızdan birini hatırlatacak. Partnerinize karşı çok samimi olarak, bu konuyu açıkça tartışacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Harcamaları sınırlayın, özellikle de fazlasıyla fedakârlık gerektirenleri. Daha olumlu Astral fırsatları kollamak daha iyi olacaktır. İşyerinde düşüncesiz davranmayın. Başkaları ile bir ekip olarak çalışanlar bazı zorluklar yaşayabilirler: Acelecilik bir iş arkadaşınızın duyarlılığını zedeleyebilir ve bu bir çatışma halini alabilir.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay sizi eve ve işinize ait değişiklikler konusunda daha duyarlı kılmakta. Ailevi konularda daha çok şey yapabilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bir süredir aradığınız huzuru bulamıyor olabilirsiniz. Tedirginlik ve huzursuzluk sizi yorabilir. Dolunayla birlikte ertelenmiş duygular gün yüzüne çıkabilir. Sebepleri dışarda aramadan içe dönüp çözeceğiniz koşullar gelişecektir.