Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

29 December 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün hem duygusal, hem de zihinsel açıdan karmaşık bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Projelerinizi ve isteklerinizi şimdilik kendinize saklayın ve dedikodulardan uzak durmaya özen gösterin. Geleceğe yönelik beklentilerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Fakat endişeler ve kaygılar içine girebilirsiniz ve bunun sonucunda olaylar istemediğiniz bir yönde gelişebilir. Aklınızdan geçenleri düşünmeden söylemeyin. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar olabilir. Saygı duyduğunuz kişilerin tavsiyelerine kulak verin ve sorunları büyütmekten kaçının. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönem. Uykunuza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Çok fazla sıkıntıyı biriktirmeyin, hayatınızdaki problemlerle birer birer yüzleşin. Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün iş ilişkileri biraz işkence mahiyetinde ve zorlu olabilir. Neyse ki kendinizi açığa çıkarıp yanlış gidenin ne olduğunu ifade edebileceksiniz. Çalışanlar bugün iş arkadaşları ve patronlarıyla tehlikeli çatışmalara girmemek için kendilerini kontrol etmeyi başarmak zorunda kalacaklar.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi alanda daha etkin ve iddialı olabilirsiniz. Ancak gereksiz tartışmalara girmemeye çalışın.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yoğun meşguliyetler olası. Güne hızlı başlayıp devam edeceksiniz. Size duyulan ihtiyaçla şekillenen sosyal faaliyetler var. Hasta ziyaretleri, günlük programlar ve ev işleri sizi meşgul edebilir.