Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

30 December 2023 Terazi burcu yorumu

Bugün hem duygusal, hem de zihinsel açıdan karmaşık bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Projelerinizi ve isteklerinizi şimdilik kendinize saklayın ve dedikodulardan uzak durmaya özen gösterin. Geleceğe yönelik beklentilerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Fakat endişeler ve kaygılar içine girebilirsiniz ve bunun sonucunda olaylar istemediğiniz bir yönde gelişebilir. Aklınızdan geçenleri düşünmeden söylemeyin. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar olabilir. Saygı duyduğunuz kişilerin tavsiyelerine kulak verin ve sorunları büyütmekten kaçının. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönem. Uykunuza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Eski arzularınız canlanacak, bu da uzun zamandır ihmal ettiğiniz fırsatları düşünmenizi sağlayacak. Bu fırsatların tekrar elinizden kaçmasına izin vermeyin. Sizi rahatsız edecek bazı haberler almanız muhtemel; bu haberlerin henüz biten bir ilişkiyle alakası olabilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Sizden daha fazla tecrübesi olan kişilerin fikirlerine değer vermezlik etmeyin ve beceriksiz kişileri dinleyerek de vaktinizi harcamayın. Harika fırsatlar kaçırabilirsiniz. Bugün moda ve şov dünyasında çalışanlar için terfiler ve (finansal anlamda da) kalite artışı öngörülüyor.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi alanda daha etkin ve iddialı olabilirsiniz. Ancak gereksiz tartışmalara girmemeye çalışın.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yoğun meşguliyetler olası. Güne hızlı başlayıp devam edeceksiniz. Size duyulan ihtiyaçla şekillenen sosyal faaliyetler var. Hasta ziyaretleri, günlük programlar ve ev işleri sizi meşgul edebilir.