Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

01 January 2024 Terazi burcu yorumu

Gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Nedenini anlamadığınız bir kaygı içine girebilir ve kaybetme telaşını yaşamış olabilirsiniz ve bugün yaşadıklarınızı ayrıntılı bir biçimde gözden geçirmeniz mümkün. Bu arada detaylara takılı kalmayın ve olayları çok fazla büyütmeyin. Özellikle burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar, iddiacı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalı ve tartışmalardan uzak durmalı... Sabırsız ve kararsız olabilirsiniz... Sağlığınıza özen gösterin ve isteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin. Seyahatler sizi rahatlatabilir.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Daha çok sorumluluk, zaman ve itibar gerektiren yeni bir göreve sırtınızı çeviremezsiniz. Partneriniz sizi kışkırttığında sakinliğinizi korumalısınız. Mesafeli ve ilgisiz davranarak, onun soğukluğunu karşılık vermeye çalışın.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Sabırsızlığınızı, dilediğiniz gibi davranabileceğiniz bir alan yaratarak yatıştırın. Kendi işinizde çalışıyorsanız, yıldızlar işinizi büyütmenizi mümkün kılacak ve yeni yatırım ve imtihanlarda başarıyı sağlayacaklar.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatınızdaki statünüz, hedefleriniz hakkındaki hassasiyetiniz artacak. İlişkiler ön plana çıkabilir. Daha sistemli düşünmeye başlayacaksınız, bu özel hayatınıza da yansıyacak ve yaratıcılığınız artacak. Kendiniz veya eşinizin istekleri arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yapıcı olmakta fayda var.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Faaliyet halindeyken huzur ve denge yaratan, empati kabiliyetleri gelişkin Teraziler için bugün sosyal harcamalar yüksek. Romantik konularda gerginlikler olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha aktif ve rahat olacaksınız. Arkadaşlarınızı görmek size iyi gelir.