Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

06 January 2024 Terazi burcu yorumu

Çocuklar, kardeşler ve arkadaşlarınızın ihtiyaçları yüzünden kafanız karışmış olabilir ve duyduklarınızdan etkilenmiş olabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz eski tanıdıklarınız ile ilgili duyacağınız haberlerden de etkilenebilirsiniz. Fakat bütün bunlar düşüncelerinizi değiştirmeye zorluyor. Bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, fikirleriniz de değişecek ve sorunları çözmeniz kolay olacak. Fakat sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz ve çevrenizdeki kişileri zorlayabilirsiniz. En iyisi keyif aldığınız ortamlarda dolaşın ve karar vermek için acele etmeyin.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Davranışlarınızı değiştirmeye ve firmanızın taleplerine uymaya çalışın, bu hiç tahmin edemeyeceğiniz, faydalı sonuçlar sağlayacak. Çok pratik davranacak ve size hiç uymadığı için partnerinize davranışları hakkındaki düşüncelerinizi açıkça söyleyeceksiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Fikirlerinizi tekrar uygulamaya koymak için en iyi dönem. Eğer görevlerinize doğru miktarda enerji ile başlarsanız başarı daha büyük olacak. İlk dekantta doğanlar oturup sonuç almayı beklememeliler, çünkü bu sonuçlar harcayacakları çabaya bağlı olacak.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eve ya da ailenize ait bir konuda sıkışıklıklar ya da bitişler gündeme gelebilir. Gereksiz yere ısrarcı olmamaya bakmalısınız.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Uyum ve denge seven Teraziler üstünlük kompleksi ile sizi yoran insanlarla meşgul olabilirsiniz. Adalet duygunuz zedelenebilir. İlham veren insanlarla nezih ortamlar yaratmak için çabalamak faydalı olur.