Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

08 January 2024 Terazi burcu yorumu

Aniden gelen haberler sizi heyecanlandıracak ve düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçireceksiniz. Karşınıza çıkan olaylar ve kişiler aslında size ihtiyaçlarınızı işaret ediyor. Fakat kafanız karışabilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Gelişen olaylara farklı açılardan bakmayı başarabilirseniz, sorunlarla başa çıkmanız daha kolay olacak. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Sizin düşündükleriniz ile karşılaştığınız olaylar farklı olabilir ve projelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Fikirlerinizi kabul ettirmek için karşınızdaki kişiyi zorlamak yerine bir kez daha durumu gözden geçirmelisiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Size adil davranmayan birine karşı mücadele etmeye çalışın ve kaba yorumlar karşısında gözünüz korkmasın. Özel yaşamınızı canlandırmak için her şeyi yapacaksınız. Yeni görevlerinizde sizi takip edecek yeni insanlarla tanışmaya çalışın. Bu hevesinizle yalnız kalpleri fethetmeyi başaracaksınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün elinizden kayıp gidiyormuş gibi görünen bir durumu kontrol altına almaya çalışırken duygusal ve psişik enerjinizi boşa harcamaya yatkın olacaksınız. Sakin olun. Ticari aktivite içinde olanlar bugün satın almalar ve işletme konularında dikkatli ve ihtiyatlı olmalılar, özellikle de bu işte yeni iseler.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma ortamında sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabileceğiniz zamanlar var. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Bitirmeniz gereken evrak işlerinizle uğraşmak bugün için daha iyi olabilir. Sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Ailevi konular, ebeveynlerinizle ilişkiler, kariyer alanında Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. İlişkilerde dengeyi, üretimi öne çıkarmayı sağlayan bu baskı uzun vadede bilinirlik sağlayacaktır.