Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

11 January 2024 Terazi burcu yorumu

Meydana gelen olaylar duygularınızı harekete geçirecek ve bugün karşılaştığınız olaylardan etkileneceksiniz. Geriliminizi çevrenize yansıtmayın ve kendinizi çok fazla yormamaya özen gösterin. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. İhtiyaçlarınızın dışında gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Spor yapmak, seyahate çıkmak ve eğlenceli ortamlarda dolaşmak keyfinizi yerine getirecek. Fakat kendinizi zorlamamaya özen göstermeniz gerekiyor. Kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar çekici gelebilir. Bu arada sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Sizi sinir etmeye çalışacak, kibirli, kendine fazla güvenen bir iş arkadaşınızla uğraşacaksınız. Sakin olun ve umursamayın. Sevgilinize karşı çok ince ve anlayışlı davranacaksınız ve bu da tutku ve erotizm dolu, güzel bir döneme girmenizi sağlayacak.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Ani gezegen hareketleri pratikliğinize etki edecek beklenmedik değişiklikler getirecek. Kartlarda beklenmedik avantajlar görünüyor. Yıldızlar bugün özellikle üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda olacak. Yatırım yapmak, ev almak ve para biriktirmek için mükemmel bir zaman.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız plan ve programlar gün içinde işlerinize kolaylık getirecek. Uğraştığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Yeni finansal haberler doğrultusunda yönlenebilirsiniz.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Planlanan işlerde aksaklık, yönsüzlük yaşanabilir. Ailevi konularda sabır gerektiren durumlardan kaçmak adına gereksiz riskler almayın. Uzun vadeli borçlardan, riskli projelerden kaçınmak faydalı olur. Sabah saatlerinde önemli işleri tamamlamaya çalışın. Gün içinde sağlık sorunları oluşabilir.