Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

12 January 2024 Terazi burcu yorumu

Heyecanlı ve gergin olacağınız bir gün. Sürprizler ve duyacağınız skandallardan etkileneceksiniz. Adalet ve hak, hukuk arayışına girebilirsiniz. Hatta hukuk konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün alacağınız haberlerden etkileneceksiniz. Aceleci kararlar almayın ve gelişmeleri bekleyin. Bugün eski arkadaşlarınız ve uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Aslında bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Yolculuğa çıkmak ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak sizi rahatlatacak.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Sizi sinir etmeye çalışacak, kibirli, kendine fazla güvenen bir iş arkadaşınızla uğraşacaksınız. Sakin olun ve umursamayın. Sevgilinize karşı çok ince ve anlayışlı davranacaksınız ve bu da tutku ve erotizm dolu, güzel bir döneme girmenizi sağlayacak.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün dikkat dağınıklığı, beklenmedik bir aksaklık ve seyahat sırasında unutkanlık yaşayacaksınız. Bu yüzden evraklarınıza ve hazırlıklarınıza daha fazla dikkat edin. Gençler günlerini en iyi kendi hedef ve beklentilerini etraflıca düşünerek değerlendirebilirler. Sadece bu şekilde kendi araştırmalarını yönetebilirler.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sağlık sorunları artabilir. Günü kısa molalarla geçirmek faydalı olur. Yönsüzlük duygusuyla hareket ederseniz anlamsız ve sıradan işlerle uğraşıp yorulursunuz. Kriz yaratan ve kaynaklarınızı tüketen insanlara karşı objektif olmak önemli.