Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

15 January 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün çeşitli davetler ve teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve daha önce kafanızı karıştırmış olan düşüncelerden uzaklaştığınızı hissedeceksiniz. Beklentilerinizin gerilimi devam etse bile artık kafanız daha rahat ve projelerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın desteğini alacaksınız ve fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Daha önce haberleşmeler ve iletişim araçları ile ilgili ortaya çıkmış olan karışıklıklar çözülmeye başlıyor. Çocuklar ve yakınlarınız ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Firmanızın için ne kadar değerli biri olduğunuzu kanıtlayacaksınız, yalnızca işe zamanında gelmeye dikkat edin. Çok bencil davranacaksınız, fakat sevgilinizin kendine olan sevgisini zedeleyecek bir şey yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Bugün hızlı düşünebilmek size aniden ortaya çıkan durumlardan en iyi şekilde faydalanma olanağı sağlayacak. Aksi takdirde kârınız düşlediğiniz gibi olmayacak. İlk dekantta doğanlar tüm varlıklarını kaybetmekten kaçınarak şans oyunlarında kendilerini deneyebilirler. Ufak bir miktar bile hatırı sayılır bir kazanç getirebilir.

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki koşullarda istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı öfkenizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

Terazi Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu kariyer, ailevi konular alanında güvenli alan arayışınız artarken; faydasını yitirmiş değerleri, metodları sorgulayabilirsiniz. İlişkilerde uzun vadeli zarar veren dedikodular olabilir. Düşünmeden konuşmamak, tedbirli olmak önemli.