Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

03 February 2024 Terazi burcu yorumu

Biraz gergin ve isteksiz uyanabilirsiniz. Duygularınızın derinliğinden çıkın ve dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayın. Hareketli ortamlarda bulunmak sizi rahatlatacak. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Alıngan ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Özellikle sevdiklerinize karşı sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Parasal konulara yönelik isteğiniz artabilir ve güçlü kişiler ile iş birliği yapabilirsiniz fakat tedbirli davranmanız gerekiyor. Hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Ev yaşamının ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam evinizde sevdiğiniz kişileri ağırlamanız mümkündür. Yakın akrabaları ziyarete gitmek ve hoş vakit geçirmek de günün konuları arasında yer alabilir.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Ev yaşamının ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam evinizde sevdiğiniz kişileri ağırlamanız mümkündür. Yakın akrabaları ziyarete gitmek ve hoş vakit geçirmek de günün konuları arasında yer alabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konuları dikte etme gereği hissetseniz de, karşınızdaki kişilerin size karşı çıkma olasılığının yüksek olduğu iki günlük süreçte olduğunuzu hatırlamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizi arkadaşlarınızla paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Yaşayacağınız olaylarda duygusal abartıdan kaçınmalısınız. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Son zamanlarda uğraştığınız konularla ilgilenip, sonlandırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek alacağınız zamanlar olabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı arkadaşlarınız işlerinize çok fazla müdahil oluyor. Bu konuda bir sınır koymak ve kararlarınızın tartışmaya açık olmadığını belirtmek sizin elinizde. Ancak zamanında buna izin verdiyseniz bu geçiş yumuşak biçimde olmalı.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.