Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

05 February 2024 Terazi burcu yorumu

Sevgili Terazi, Ay terazi burcunda ilerliyor ve bazı konularda gizem dolusun. Yapacağın gizli bir anlaşma seni huzura kavuşturacak. Hayatının ufak tefek sorunlarına aldırış etmemeyi öğrenmelisin. Her türlü kritik anlarda bile kişiliğinden asla fedakarlık yapmamalısın. Ani kararların ayrılık çanlarını çalabilir. Sağlığını ihmal etme. Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

Kariyer

Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu, insanların hoş sohbetinize çekilmesini sağlayabilir. Sosyal ortamlara girin. Özel olduğunu düşüneceğiniz bir insan sizinle ilgilenebilir.

Genel Yorum

Bugün, iyimser olmanızı sağlayacak etkiler almanız mümkündür. Ancak; bazı konular üzerinde düşünürken hoşunuza gitmeyen noktalara takılıp kalabilirsiniz. Bundan kaçının. Çevrenizden yardım isteyin.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var. Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda gizli kalan konularla ilgilenmek isteği içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabileceğiniz zamanlar var. Bu konularla ilgili detaylara inmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha huzursuz hissedebilirsiniz. Odağınızı ilgilendiğiniz işlerinize çevirmek size iyi gelebilir. Sakin olmakta fayda var.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuz ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin de etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Balık'ta yol alan Venüs'ten aldığınız çekicilik sanatını istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınla paylaşım konusunda oldukça cömert davranıyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün ufacık ayrıntıları büyütürseniz içinden nasıl çıkacağınızı bilemediğiniz çetrefilli hallere düşebilirsiniz. Karmaşık görünen bir konunun belki de çok pratik bir çözümü vardır. Tek başına halledeyim telaşına kapılmayın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.