Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

06 February 2024 Terazi burcu yorumu

Güne farklı duygular ile başlayacaksınız. İstekleriniz çok fazla olabilir fakat sakin davranacak ve duygularınızın derinleştiğini hissedeceksiniz. Aynı zamanda istekleriniz de artacak ve kuvvetli arzular duyacaksınız. Etkileyici kişiler hayata bakış açınızı değiştirebilir ve hatta kendinizi yenilemek ve değiştirmek isteyebilirsiniz. Dış görünümünüzden, davranışlarınıza ve hatta hayat tarzınıza kadar yaşantınızda radikal değişiklikler yapmak için harekete geçmeniz mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi zorlamaktan kaçının. Günün ilerleyen saatlerinde tahammülsüz ve sabırsız olabilirsiniz. Seyahat programları yapmak sizi rahatlatacak.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Tüm dikkatiniz, akraba ilişkileriniz ve aile yaşamınız üzerine odaklanabilir. Diğer taraftan, arkadaş çevrenizde de dikkatinizi çekecek bazı gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Çevrenizdeki insanları çok kudretli görebilir ve onların etkilerine kapılabilirsiniz. İleriki günlerde insanların her dediğini kabul etmeyin ve kendi fikirlerinize sarılın.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler. Argümanlarının geçerli tarafları olsa da, kendi hayatınızla ilgili aldığınız veya alacağınız kararlar sadece size aittir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Aşırı duygu dengesizlikleri yaşamadan, akışta kalamaya özen gösterin. Etrafınızdaki insanlardan yüksek beklenti içinde olabileceğiniz zamanlar var. Bugün kabullenme içine girebilirsiniz, iç sesinizi dinlemeniz iyi olacak.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz. Duygularınızda yenilenmeler söz konusu ve kendinizi rahat hissetmeli ve tepkilere hazır olmalısınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sırf şaka olsun diye yapılan bir hareket bazı şeylerin yanlış değerlendirilmesine sebep olabilir. Ölçülü olmakta fayda var. Özellikle aşk ve eğlence hayatına dair biraz daha sorumluluk sahibi şekilde davranmaya gayret edin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.