Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

08 February 2024 Terazi burcu yorumu

Yapmak isteyip de bir türlü ortaya koyamadığınız her ne varsa, harekete geçmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz ve gelişmeler beklediğiniz gibi olmayabilir. Ancak siz de olabileceklerden daha fazlasını istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Aslında yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve zorluklar ile başa çıkmak size kolay görünüyor. Ancak kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak. Ayrıca bütçenizi aşan harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Daha sonra ihtiyaçlarınız artabilir. Akşama doğru alacağınız davete gidebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
 

Terazi burcunun bugün genel durumu

Duygusal yönünüz çevreyle daha samimi bir iletişim kurmanızı sağlayabilir. İnsanlarla aranıza mesafe koymadan içten sohbetler yapabilir, içinizdeki paylaşabilirsiniz. Bu paylaşımı en yakın olduğunuz kişilerle gerçekleştirmeye özen gösterin.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

İş dünyasında öne çıkma dürtünüzün ağır basacağı bir dönem geçirebilirsiniz. Her zamankinden daha girişken olabilir, fırsatları değerlendirmek için daha çok çalıştığınızı görebilirsiniz. Fikirlerinizi sunmak konusunda da oldukça istekli olacaksınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler. Argümanlarının geçerli tarafları olsa da, kendi hayatınızla ilgili aldığınız veya alacağınız kararlar sadece size aittir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha girişken olabilirsiniz. Aynı zamanda ailevi işler de sizi daha çok meşgul edebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günlük rutin temponuzda bazı değişimler yaratmak isteğiniz yoğun bugünlerde. Daha çok keyif veren şeylere daha fazla yer açabilmek için evde geçen ölü zamanınızı verimli hale getirecek değişimler söz konusu olabilir.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.