Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

10 February 2024 Terazi burcu yorumu

Biraz gergin ve isteksiz uyanabilirsiniz. Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Karşılaştığınız olaylar ve kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve bilinçaltınız uyanabilir. Alıngan ve hassas olduğunuz bir gün. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Aniden gelişen olaylar sizi biraz huzursuz edebilir fakat aynı zamanda sizin üzerinizde canlandırıcı etkisi olacak ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Şimdiye kadar yaptıklarınızı gözden geçirebilir ve isteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Hareket halinde olmak karamsar duygulardan uzaklaşmanıza yardımcı olacak.

Terazi burcunun bugün genel durumu

Eşinizle keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak etkiler alacaksınız. Kendisiyle yeni bir dönemi açabilir, evliliğinizin daha da tatmin edici bir konuma taşınmasını mümkün kılabilirsiniz.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Her şeyi tüm açılardan ele almaya çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi bu kadar yormamalısınız. Derinlemesine incelemeler yapmak elbette iyi ancak nerede durup başka alana geçeceğinizi iyi kararlaştırın.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz. Ancak, daha profesyonel veya yararcı düşünmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel yeteneklerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Donanımlarınızı attırmak için kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Bu konuda üstünüzde stres hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken dramatize etmekten kaçının. Akşam saatleri daha huzurlu enerjiler var.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün önceden hesap ettiğinizin dışında bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Çok fazla detaya dalıp fatura kontrolü yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Keyifli bir ortamın tadını kaçırmamak için baştan ölçüyü kaçırmamaya çalışın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.