Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

11 February 2024 Terazi burcu yorumu

Kişisel girişimlerinizde ataksınız ama hayallere kapılarak hareket etmek bazı problemler ve sürtüşmeler getirebilir. Engellenmişlik duygusu yaşayabilirsiniz. Hiç hesapta olmayan gelişmeler günlük düzeninizi bozabilir. Bu arada sağlıkla ilgili konulara da daha dikkatli yaklaşmalısınız. Kötümser olmamaya bakın.

Aşk yaşamı:

Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir.

İş yaşamı:

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve bu iş yerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Para durumu:

Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Kararsızlık ve kötümserlik var. Ay, izi harekete geçiriyor ama tartışma ve çatışmalara hazırlıklı olmalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatın sınırlarını veya hayal gücünüzü nereye kadar zorlayabileceğinizi görerek şaşırabileceğiniz günlerdesiniz. Hayal dünyanız çok geniş.Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınızı fazla yoğunlaştırdınız. Kendinizi ortaya koymaktan korkuyor gibisiniz. İçinizdeki fırtınaları hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İsteklerinizi, hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hayatınızda bir süreliğine ara verdiğiniz bir hobiniz için tekrar fırsat yaratmaya başlayabilirsiniz ilerleyen günlerde. Çocuğunuzla aranızdaki dialog eksikliği için ise çabanın büyüğü sizden gelmeli. Anlamaya gayret edin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.