Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

12 February 2024 Terazi burcu yorumu

Verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz. Gitmeniz gereken yerlere gitmediğiniz gibi, bazı dostlarınızı da aramıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizdeki bu ihmalkarlığınız yüzünden etrafınızda size güvenmeyen, kırgın insanlar oluşuyor. Bugünü sevdiğiniz kişiye ayıracaksınız ama onu anlayamadığınız gibi, kendinizi ifade de edemeyeceksiniz. Kısacası gönül kırgınlığı yaşayacaksınız.

Aşk:

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları çözmek için aradığınız zamanı ancak akşama bulacaksınız. Stresli bir günün sonunda da onunla istediğiniz diyaloğu kurmakta zorluk çekecek, duygularınızı anlatmakta pek başarılı olamayacaksınız.

İş:

Meslek yaşamınızda cesur ve kendinize güvenen tavırlarınızla ön plana çıkacaksınız. Ancak kararlarınızı verirken duygusal davranıyor, altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz.

Para:

Parasal açıdan giderek rahatlıyorsunuz. Daha önce sıkıntı duyduğunuz sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Bugün sizin için sürpriz sayılacak ailenizle ilgili yeni bazı başlangıçlar olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor. Endişeleri bir kenara bırakıp( ki endişeli olabilirsiniz!), mükemmeliyetçi olmanız durumunda imajınız kuvvetlenecektir. Özel bir kişiyle aranızdaki romantik bağ kendinize güveninizin artmasını sağlayacaktır. Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi konularla ilgili alacağınız kararları akşam saatlerine bırakmanızda fayda var. Gün içinde sıkışmalar ve beklemeler olabilir. Gelmesini beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşanabilir. Alım-satım işlerini başka bir gün ilgilenmeniz, sizin için daha iyi olacaktır. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler söz konusu.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Partnerinizle ilgili anlaşmazlığında bugün hatayı kendinizde arayın. Çünkü, ebeveynlerinizle ilgili tartışmalarınızda kendinizi merkeze koyarak etrafınızı önemsemiyorsunuz. Haklı olsanız bile bu şekilde davranmak hiçbir zaman uygun değil. Hava değişimlerinden etkilenerek mevsim hastalıklarına yakalanabilirsiniz. Dikkat edin.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Cömertliğiniz üzerinizde. Sırf hızlıca işimizi halledelim gayesi ile beklememek adına başkalarının sorumluluğunda olan giderleri de üstlenmeye kalkmayın. Nasıl kazanacağınızı biliyorsunuz ancak hızlıca tüketmemeye çalışın.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.