Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

14 February 2024 Terazi burcu yorumu

Sorunlarınızı oturarak çözemeyeceğinizi biliyorsunuz. İçinize kapanıp oturmak yerine size sunulan çeşitli önerileri denemeniz gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirecek enerjiye sahipsiniz. Ancak kendinizi daha rahat ifade edecek öz güvene sahip olmalısınız. Arkadaşlarınızdan bir kısmı yüzünüze gülüp arkanızdan kuyunuzu kazıyor. Onları defterinizden silmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Aşk:

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İş:

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Para:

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışıkı durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamdık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinzin kalbini kırmamaya bakın.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir. Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizi, duygularınızı daha keyifli anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün ziyaretler, hareket ve iletişim açısından oldukça canlı geçebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği fırsatları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmelisiniz. Ani fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kısa bir gezi veya eğlenceli bir ev ziyareti için güzel bir gün. Size eşlik edecek insanların da eğlenceli kişiler olmasına gayret edin. Yollarda bolca zaman geçirecekseniz, dönüş yolunuz sabır gerektirecek. Sabırlı olun.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.