Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

15 February 2024 Terazi burcu yorumu

Bugün birlikte olduğunuz insanları tatlı dilinizle kolayca etkileyecek isteklerinizi onlara sanki kendilerinin de istekleriymiş gibi güzelce kabul ettireceksiniz. Ancak dilinizin ifade ettiklerini hareketlerinizle de göstermelisiniz. Tembelliğiniz ve özgürlüğünüze aşırı bağlılığınız bu olumlu etkiyi kısa sürede götürebilir.

Aşk:

Yenilikçi misiniz? Tutucu musunuz ? Buna bir karar verin de hem sevdiğiniz hem de kendiniz için davranışlarınızı belirleyin ve ondan sonra onunla aranızdaki sorunları çözüme ulaştırmaya çalışın.

İş:

Başarınızı kıskanan iş arkadaşlarınızın kışkırtması ile, onlara karşı bir güç savaşı içerisine girebilirsiniz. Oysa politik davranarak arkadaşlarınızı avcunuzun içerisine alacak yeteneğe sahipsiniz.

Para:

Bugün ailenizden birilerinin maddi sıkışıklığına çare olacaksınız. Onlara maddi yardımda bulunacaksınız. Bu arada yaptığınız parasal yatırımlarla ilgili Hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün dikkatsizliğiniz sonucu ufak bir ev kazası geçirebilirsiniz. Ailenizdeki insanları bu kaza ile heyecanlandırabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir. Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ailevi konular üzerinde daha ciddi düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Bunun yanı sıra evde sorumluluk içeren konular ve değişiklikler de olabilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Enerjinizi yeterince kullanamayabilir ve kendinizi, sağlık konusunda hassas hissedebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin farklı beklentileri yüzünden iş potansiyelinizin azalmasını istemiyorsanız, onlara özverili bir yaklaşım göstermelisiniz. Göreceksiniz, olaylar kısa sürede çözümlenecek ve siz de rahatlayacaksınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her ne kadar aklınız yapılacak işlerin yoğunluğunda da olsa, en azından bedensel olarak biraz dinleneceğiniz nitelikte olanlarına yönelin bugün. Evle ilgili mutlaka yapılması gereken işleri ise ihmal etmemeye gayret edin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.