Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

16 February 2024 Terazi burcu yorumu

Sevgili Terazi, Ay terazi burcunda ilerliyor ve bazı konularda gizem dolusun. Yapacağın gizli bir anlaşma seni huzura kavuşturacak. Hayatının ufak tefek sorunlarına aldırış etmemeyi öğrenmelisin. Her türlü kritik anlarda bile kişiliğinden asla fedakarlık yapmamalısın. Ani kararların ayrılık çanlarını çalabilir. Sağlığını ihmal etme. Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

Kariyer

Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu, insanların hoş sohbetinize çekilmesini sağlayabilir. Sosyal ortamlara girin. Özel olduğunu düşüneceğiniz bir insan sizinle ilgilenebilir.

Genel Yorum

Bugün, iyimser olmanızı sağlayacak etkiler almanız mümkündür. Ancak; bazı konular üzerinde düşünürken hoşunuza gitmeyen noktalara takılıp kalabilirsiniz. Bundan kaçının. Çevrenizden yardım isteyin.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir. Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir, fazla etkisinde kalmamaya özen gösterin. Aile içindeki konularda sıkışmalar yaşanabilir. Bitmemiş işlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde çıkabilecek tartışmalara dikkatli olmalısınız.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yeni projeler üstünde çalışıyor olmanız, günlük işlerinizin aksamasına neden oluyor. Her iki olayı da dengelemelisiniz. Güçlü tutkular size göre değil. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor. Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendi halinde kalmaya ihtiyacınız var. Paylaşımcı ve ifadeci olmakta zorlanacaksınız. Duyguları dışa çıkarmak kolay olmayacak. Buna zorlayan kişi ve durumlar huzurunuzu kaçırabilir. Biraz sessizlik çok iyi gelecek.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.