Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

17 February 2024 Terazi burcu yorumu

Son derece canlı, sürekli harekette olabileceğiniz bir gün. Kısa yolculuklar ya da yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Heyecan, yaratıcılık ve kendinizi ortaya koyma isteğiniz sizi harekete geçirecek. Eğlenceli bir gün olabilir ama kişilik çatışmalarından kaçının.

Aşk:

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

İş:

Bugünü grup çalışmaları ve arkadaş çevrenizle beraber geçirebilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek faydalı olabilir. Hiç hesapta olmayan gelişmeler günlük düzeninizi bozabilir.

Para:

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili konularda gereken hassasiyeti göstermiyorsunuz. Böyle devam ederse yaşayacağınız sorunlar canınızı çok sıkabilir.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor. İstediğiniz şekilde ilerlemek eğilimindeyseniz mutlaka planlı ve organize hareket etmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün haberleşmeler ve yazışmalar sabah saatlerinde yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı sıklaştırabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür sosyal evinizde ilerliyor. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, beraberce yaptığınız grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.Onların bazı zaman duygusal tepkilerine karşı, sizde bir tavır geliştirmeniz mümkün. Fakat sonuçtan memnun kalacaksınız.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çocuğunuzla ilgili yapılması gereken ve kimseye vermek istemediğiniz bazı işler var. Eğer bir başkasının da sizin kadar özenle hareket edeceğine inancınız yoksa neden her şey benim üzerimde diye şikayet de etmemelisiniz.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.