Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

20 February 2024 Terazi burcu yorumu

Sizin için bir çok açıdan dengeli bir gün olacaktır. İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Kendinizi bir çok açıdan dengeli hissedeceksiniz ve kararlarınızda iradeli davranacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve duygusal olarak sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve bugün duygularınız son derece sıcak olacaktır. Sevdiğiniz insanla güzel faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve duygusal konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

İş:

İş yaşamınızda çalıştığınız konuları net olarak ele alabileceksiniz ve en sıkıcı işleri bile zevkli hale getirebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır.Zihinsel aktiviteniz olumlu olacaktır ve bir çok konuyu aynı anda ele alabileceksiniz. Ancak temkinli olmayı ve detaylara dikkat etmeyi daha çok önemsemelisiniz.

Para:

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınzıa çok fazla dikket etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişi için yada özel zevkleriniz için çeşitli masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, duygularınızı veya sezgilerinizi serbest bırakarak ilginç bir yola girebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek ve yaratıcılık gerektiren işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yaratıcılığınızı kullanmanız için en uygun gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi biraz engellenmiş hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi hayallere kapılmış halde bulabilirsiniz. Kendinizi kaptırıp işlerinizi boşlamamaya çalışın. Gün içindeki tartışmalardan kaçının. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor. Bu gün aşk ve iş ilişkilerinizi bir arada yürütmenin zevkini yaşayabilir veya özgürlük duygusunu size tattırabilecek bir iş arkadaşınızla sıra dışı bir ilişki içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir önceki yeniay gibi bu yeniay da keyifli konuları hayatınıza çekmek açısından fırsatlar sunacak size. Yeni bir hobi, eğlence dünyasına ait aktiviteler, çocuk konulu gelişmeler ve aşk hayatı hareketlilik getirecek.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.