Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

21 February 2024 Terazi burcu yorumu

Genel olarak gergin ve keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Sağlığınız konusunda dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabilir,olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz.Sorunlarınız küçük de olsa bugün size her şey olduğundan daha kötü görünebilir genel olarak kötümser bir ruh hali içinde olacaksınız ve bu yaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışın.

Aşk:

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla küçük bazı fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ancak bugün bu anlamda kendinizi güçlü hissetmeyeceksiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için doğru bir günde değilsiniz.

İş:

İş yaşamınızda metotlarınıza bağlı kalarak çalışmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Çalıştığınız konuların üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız ve detaylar sizin için önem kazanacaktır. Oldukça temkinli hareket etmenize rağmen bazı küçük aksamalarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır.

Para:

Maddi konularda daha çok hesaplı hareket edeceğiniz ve bütçenizi dengelemeye önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bugün maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı münakaşalar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uğraşmanız veya ilgilenmeniz gereken veya sorumluluğunuz altında olan kişiler varsa, bu kişilere ulaşabilmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor olabilir. Bu esnada atlanılması gereken bolca engel olsa da, ne gerekiyorsa yapmanız gerekecek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Mars, dostluk ve iş anlaşmalarınızda ön plana çıkarırken, duygusal ilişkilerinizi canlı ve dinamik tutacak davranışlar sergileyeceksiniz. Birtakım dedikodulara hedef olmak istemiyorsanız, düşüncelerinizi ifade ederken, dikkatli davranmalısınız. Bugün, sportif aktivitelere önem vermelisiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size yaptıkları ile katkı sağlayan insanlarla aranızda bugün bir çekişme söz konusu olabilir. İstediklerinizin tam da istediğiniz şekilde ve zamanda tamamlanması için gücünüzü kullanmaya kalkmayın. İkna edebilecek güçtesiniz.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.