Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

22 February 2024 Terazi burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Duygusal durumunuz düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Sağlığınızı ilgilendiren bazı konularda sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar ciddi sorunlar olamayacaktır. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş:

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Para:

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zamanınızı ve enerjinizi iş hayatınız ve kariyeriniz için kullanmalısınız. Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz. Aynı an da iki iş de çalışmak daha güçlü bir gelecek kurmanıza yardım edebilir. Aşk hayatınızda veya diğer ilişkilerinizde çaba göstermeniz durumunda hoş gelişmeler söz konusu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın arkadaşlıklar ve aşk hayatınız açısında hareketli ve hararetli bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde daha sabırlı olmaya bakın.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size yaptıkları ile katkı sağlayan insanlarla aranızda bugün bir çekişme söz konusu olabilir. İstediklerinizin tam da istediğiniz şekilde ve zamanda tamamlanması için gücünüzü kullanmaya kalkmayın. İkna edebilecek güçtesiniz.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.