Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

23 February 2024 Terazi burcu yorumu

Günün ilk yarısında bazı kısıtlanmış etkilerin altında kalabilirsiniz ve içsel anlamda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bazı kaygılar yaşayabilirsiniz ancak bu kaygılarınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise oldukça enerjik olacaksınız ve iki farklı konu gündeminizde olacaktır. İletişimlerinizde önemlşi ölçüde bir artış olacaktır ve beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Ancak acele karar vermekten kaçınmalısınız.

Aşk:

Duygusal yaşamınızda güne sıkıntılı bir başlangıç yapacaksınız ve içsel anlamda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise iki farklı eğilim içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarından doğabilecek çeşitli tartışmalarda bulunabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş:

İş yaşamınızda sabah saatleri disiplini bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceksiniz. Bazı koşulların gelişimi sizin için sıkıcı olabilir ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara kanalize etmeyi başaracaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi biraz daha rahatlamış hissedeceksiniz. Sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız ve bu konuda ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Ancak ani kararlar almamalı ve hızlı bir şekilde girişimlerde bulunmamalısınız.

Para:

Maddi konularda sabah saatleri oldukça dikkatli olmanıza rağmen öğleden sonraki saatlerde gereksiz harcamalarda bulunabileceksiniz. Bütçenizi dengelemeye çalışmak sizin için çok önemli olacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak aktivitelerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugün oluşan karışıklıkları veya içerisine çekilmek istendiğiniz problemli durumları bir gelişme fırsatı olarak görmelisiniz. Ter dökmeden veya acı çekmeden kazanmak, çok az kişiye nasip oluyor malum! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Öğrenme ve keşfetme heyecanı içinde farklı deneyimlerde bulunabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedeceğiniz zamanlar var. Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz.Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz.Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size yaptıkları ile katkı sağlayan insanlarla aranızda bugün bir çekişme söz konusu olabilir. İstediklerinizin tam da istediğiniz şekilde ve zamanda tamamlanması için gücünüzü kullanmaya kalkmayın. İkna edebilecek güçtesiniz.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.