Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

25 February 2024 Terazi burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır. Eskiden ilginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda iki farklı eğilim altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insanla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve gereksiz bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermekten ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özellikle aceleci yaklaşımlar size zarar verebilecektir.

İş:

İş yaşamınızda daha çok ortak çalışmalar yapabileceğiniz ve işlerinizde dayanışma içinde olmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. İki farklı konu gündeminize gelecektir ve bugün bu konuları çözümlemeye çalışacaksınız. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. Ancak çevrenizden ve olaylardan etkilenmeye çok açıksınız bu durum sinirli tepkiler vermenize yol açabilir. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün.

Para:

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önemli olacaktır ancak beklentileriniz dışında bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunamak için doğru bir günde olmayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmanız sizin için önemli olacaktır ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız. Yeniliklere ve farklı yaklaşımlara açık olun. Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Gün içinde tatil planları organize etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız aktiviteler içinde olmak sizi rahatlatacaktır. İlişkide olduğunuz kişiye sürpriz hazırlamak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kesin çözüm bekleyen işlerinizi ele almanı gerekebilir. Güncel olmayan olaylara çok fazla ilgi göstermek istemeyebilirsiniz. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız. Merkür gezegeninin, geri hareketi sırasında dostlarınızla bir takım iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yolculuklar sırasında dikkatli olmanızda fayda var bugün. Genel olarak haklı haksız mücadelelerine yatkın olacaksınız. Trafikte olduğunda da doğal olarak zarar verici nitelikte gelişmeler yaşanabilir. Sabır önemli bugün.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.