Terazi

Terazi burcu yorum arşivi

26 February 2024 Terazi burcu yorumu

Son derece enerjik olacağınız ve aynı anda bir çok konuyla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak duygusal olarak oldukça hassas etkiler altında olmanız çevrenizdeki insanlarla çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bazı dış koşulların sizi sınırladığını ve zaman kaybettirdiğini düşünebilirsiniz ancak olayları biraz akışına bırakmayı denemelisiniz. Karşınıza küçük bazı fırsatlar çıkacaktır ancak bunları iyi değerlendirmeniz sizin için önemli olacaktır. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Farklı felsefelere veya kültürle ilgi duyabilir, bu tür aktivitelere(seminer, kurs, kitap organizasyonları v.b) katılabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz. Romantizm ve sevgi temalı ilişkiler için güzel bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Terazi Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işleriniz daha akıcı şekilde ilerleyebilir. Hedeflediğiniz konular hakkında işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konular yorucu hale gelebilir.

Terazi Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.

Terazi Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zaman bolca görüştüğünüz insanlarla, hatta en yakınlarınızla bile görüşme sıklığınız azaldı son zamanlarda. Buna neden olan pek çok detay söz konusu olabilir. Bu döngüyü kırmak adına sizi zorlayanlara teşekkür edin.

Terazi Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile romantik anlar geçirebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı konularda güç mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar ortaya çıkabilir, çevrenize karşı dikkatli olun.